Saya menawarkan perkhidmatan pembangunan web. Saya menulis kod XHTML dan CSS yang disahkan sepenuhnya oleh W3C untuk memastikan keserasian maksimum bagi laman web yang dibangunkan, serta dioptimumkan dan struktur kod yang bersih untuk akses yang lebih cepat, selain menjimatkan kos bandwidth (yang secara dasarnya bermaksud lebih banyak pengunjung, lebih rendah kos).

Muka ini menyenaraikan beberapa projek pembangunan web yang telah saya lakukan. Sila hubungi saya menggukanan ruangan di bawah untuk pertanyaan dan jangkaan harga.

Bekerjasama

Saya sedan mencari rakan kerja untuk bekerjasama dalam projek pembangunan web. Saya memerlukan seseorang yang mampu merekabentuk laman web yang profesional dan kelihatan menarik. Hubungi saya sekiranya anda mahir dengan Photoshop. Apa lagi yang lebih menguntungkan daripada dibayar melakukan sesuatu yang anda suka?

Testimonial

Khairul Syahir merupakan seorang yang sangat cekap dan produktif dalam segala yang berkaitan dengan pembangunan dan pentadbiran laman web. Sumbangan besarnya dalam pembangunan “Portal APIS”, yang merupakan halaman sebuah pertubuhan bukan keuntungan adalah sangat dihargai. Saya sangat berpuas hati. Semoga Tuhan memberkati semua perbuatan baiknya.

Ikhwan Zhaki, Pengasas Alumni Pelajar Islam SBP (APIS)

Syahir telah bekerja untuk SouqBazaar sejak setengah tahun yang lepas. Dia merupakan Administrator laman web SouqBazaar, dan juga perekabentuk, pembangun dan penulis program untuk SouqBazaar. Hasil kerjanya pada SouqBazaar.com telah mendefinisikan aspek pembangunan perniagaan kami. Setiap kali terdapat masalah teknikal, Syahir akan memeriksanya dan mencari penyelesaian dalam masa beberapa minit. Dia pastinya adalah seorang yang boleh diharap oleh SouqBazaar.

Dia juga mampu berkomunikasi dengan baik. Dia akan menjelaskan prosedur-prosedur yang harus dilakukan untuk menyelesaikan sesuatu dan menerangkan mengan dia merasakan prosedur-prosedur tersebut merupakan pendekatan yang terbaik. Dia juga bersikap terbuka terhadap pendapat dan saranan orang lain yang mejadikan hubungan kerja yang produktif dan menyenangkan.

Law Manase, Pengarah SouqBazaar Ltd (New Zealand)

Khairul adalah webmaster yang paling efektif yang telah saya jumpai setakat ini. Dia secara konsisten meningkatkan prestasi laman web kami dan memudahkan lagi penggunaannya bagi ahli dan pelanggan kami yang berpotensi. Setiap kali kami mempunyai kemaskini yang penting untuk laman web kami, dia akan menyelesaikannya dalam masa 24 jam selepas kami menghantar e-mel berkenaan kemaskini tersebut. Terima kasih banyak, Khairul.

Soong Sai Mun, Pengarah SMASH Academy Sdn. Bhd.

Portfolio

Projek: Rekabentuk Tema WordPress, Pembangunan, Penyerasian, Rekabentuk dan Pemasangan Forum, Hosting
Klien: Alumni Pelajar Islam SBP (APIS)

URL: www.apisbp.com
Kod: XHTML, CSS, PHP, JavaScript

www.apisbp.com

www.apisbp.com

Projek: Pemasangan dan Pengurusan Perisian Jualan Secara Online
Klien: SouqBazaar Limited

URL: www.souqbazaar.com
Kod: XHTML, CSS, PHP

www.souqbazaar.com

www.souqbazaar.com

Projek: Kod-semula laman web, Penulisan Program Penghantaran Borang
Klien: MOSS Tutors Agency

URL: www.moss.com.my (Nota: Laman web tidak lagi aktif)
Kod: XHTML, CSS, PHP

www.moss.com.my

www.moss.com.my

Projek: Penulisan Kod dan Rekabentuk Laman Web, Hosting Laman, Pengurusan Laman
Klien: SMASH Academy Sdn Bhd

URL: www.smash.com.my
Kod: XHTML, CSS, PHP

www.smash.com.my

smash_.jpg
Projek: Senarai Penghantaran Emel (Mailing List) dan Pengumuman Berkala (Newsletter)
Klien: SMASH Academy Sdn Bhd

Kod: XHTML, CSS

smash_newsletter_.jpg

Projek: Penulisan Kod dan Rekabentuk Laman Web, Hosting Laman
Klien: Mensilin Holdings Sdn Bhd

URL: www.mensilin.com.my (Nota: Laman web tidak lagi aktif)
Kod: XHTML, CSS, PHP

www.mensilin.com.my

mensilin_.jpg

Hubungi Saya

[contact-form 2 “Contact Fom 1 (Malay)”]